Chia pudding trifle
duda-wsm • 9 februari 2021
4 personen | 4 uur | 321 kcal 18g koolhydraten 5g suiker 23g vetten 11g eiwitten 0g zout
Ingrediënten:
- 12 el chiazaad
- 600 ml ongezoete sojamelk
- 1 el kaneel
- 100 gram frambozen
- 100 gram blauwe bessen
- 60 gram amandelschaafsel
Aanvullende benodigdheden:
- Vijzel
Bereidingswijze:
- Vermaal het chiazaad in een vijzel.
- Meng het chiazaad met de sojamelk en breng op smaak met kaneel. Dek de chia pudding goed af en laat zo’n 4 uur in de koelkast staan.
- Geroosterd het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
- Neem 4 mooie glazen. We gaan de trifle als volgt opbouwen: eerst een laagje chia pudding, daarna een laagje blauwe bessen en frambozen en als laatste wederom een laagje chia pudding. Top de trifle af met geroosterd amandelschaafsel.
Eet smakelijk!