Chia pudding trifle

duda-wsm • 9 februari 2021

4 personen | 4 uur | 321 kcal 18g koolhydraten 5g suiker 23g vetten 11g eiwitten 0g zout

Ingrediënten:


  • 12 el chiazaad
  • 600 ml ongezoete sojamelk
  • 1 el kaneel
  • 100 gram frambozen
  • 100 gram blauwe bessen
  • 60 gram amandelschaafsel


Aanvullende benodigdheden:


  • Vijzel


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bereidingswijze:


  1. Vermaal het chiazaad in een vijzel.
  2. Meng het chiazaad met de sojamelk en breng op smaak met kaneel. Dek de chia pudding goed af en laat zo’n 4 uur in de koelkast staan.
  3. Geroosterd het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
  4. Neem 4 mooie glazen. We gaan de trifle als volgt opbouwen: eerst een laagje chia pudding, daarna een laagje blauwe bessen en frambozen en als laatste wederom een laagje chia pudding. Top de trifle af met geroosterd amandelschaafsel.



Eet smakelijk!