Vegetarische wrap met roerei
duda-wsm • 5 februari 2021
4 personen | 15 minuten | 329 kcal 25g koolhydraten 3g suiker 16g vetten 19g eiwitten
0g zout
Ingrediënten:
- 4 wraps
- 8 eieren
- 100 gram babyspinazie
- 125 gram champignons
- ½ rode peper
- 2 el pijnboompitten
- ½ el sojasaus
- Scheutje koffiemelk
- 4 el zuivelspread
- Peper en zout
- Zonnebloemolie
Bereidingswijze:
- Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en snijd in dunne ringen.
- Verhit een scheutje zonnebloemolie en sojasaus in een koekenpan. Bak de champignons 2 minuten. Voeg de babyspinazie toe en bak 1 minuut mee totdat de spinazie is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
- Neem een kom en kluts 8 eieren met een scheutje koffiemelk. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de eieren toe aan de koekenpan.
- Blijf het eimengsel continu doorroeren zodat er roerei ontstaat. Zorg dat de eieren gelijkmatig stollen.
- Besmeer de wraps met een eetlepel zuivelspread. Verdeel het roerei over de wraps en rol de wraps dicht.
Eet smakelijk!